Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 283 kJ / 1 980 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 60,04 g |
| Sůl | 150,00 g |
| Sacharidy | 495,00 g |
Postup přípravy
Podáváme jako kyselé okurky.
Zveřejněno 6. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sladkokyselá cibule (cibulka)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6ADR
Moje poznámka
Sladkokyselá cibule (cibulka)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6ADR
Nejnovější recepty
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 26 minutami
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 13 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 14 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 14 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 14 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Pep.e před 7 minutami
Szegedinský guláš
MonkaF před 7 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 8 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 8 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 9 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 11 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 11 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 12 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 12 hodinami
Tématické fráze:
nálev na cibulky,
cibule perlovka,
sladkokysela cibule,
zavarene cibulky,
jak zavarit cibulky,
jak zavařit malé cibulky,
cibule v nalevu,
zavařované cibulky,
jak zavarit cibulku,
lák na cibulky,
zavařovaná cibulka,
jak oloupat malé cibulky,
cibule množilka,
cibulky v nálevu,
recept na lak na cibulky,
loupání malých cibulek,
nálev na cibuli,
nalev na cibulku,
jak oloupat cibulku,
jak oloupat malou cibuli
Suroviny:
cibule,
voda,
ocet,
sůl,
cukr,
bobkový list,
hořčice,
koření nové koření
Komentáře (26)
Perlovka je perlovka (zcela stejně se nahradit nedá), ale tahle cibule je také výborná - věřím, že někdo zkusí
hosta: tečky jsme na cibuli nikdy neměli, tak si to neumím představit.
tejaja: řekla bych, že ta drobná cibulka je na chuť jemnější. Ale tahle větší, jako příloha, taky výborná. Nedělali jsme to snad pět let, znovu až letos. A jediná sklínka (7 dl), která z těch zavařovaných nechytla, zmizela hned po otevření