Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Piadine Romagnole

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 3. 2015 14:17

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie12 758 kJ / 3 049 kcal
Bílkoviny63,84 g
Tuky140,35 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 124 mg
Sodík 6,11 g
Sůl15,59 g
Sacharidy375,19 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Piadinu znali už staří Etruskové. Tehdy byla asi ještě jednodušší nez dnes, pravděpodobně používaná místo talíře nebo natrhananá na kousky, určená k vytření mísy se zbytky jidla.

Dnes je piadina nadlehčená trochou prášku do pečiva (jinde sodou nebo i droždím). Ale pořád je to ta stará, prostá placka, kterou je možné naplnit podle přání a chutí jednotlivých stolovníků.

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maiva maiva

14. 3. 2015 21:50

Zajímavý recept, zase specialitka:-p+:yes:moc lákavé z fotky:-D

hosta hosta

13. 3. 2015 22:31

Tak to zkusím určitě, kynutou verzi znám, tahle mě láká taky. :yes::-)

Betyna

13. 3. 2015 19:56

Recept vypadá výborně!

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

13. 3. 2015 19:49

cathleen:S tím sádlem to musí být dobrota:-*:-! Ukládám a na suché pánvičce upeču!:-p

tejaja tejaja

13. 3. 2015 19:26

zizala: díky Jarka, pozriem sa tam, nenapadlo ma, že to tam môžeš mať. cathleen, prepáč. :-8

zizala zizala (moderátorka)

13. 3. 2015 19:24

cathleen: To sice nejsou, ale nechci pod Tvým receptem upozorňovat a ukazovat na ten můj :-8 Nezdá se mi to úplně košer ;-)

cathleen cathleen

13. 3. 2015 19:19

zizala: proč by se to nehodilo? Nejsou všechny recepty jen na topkách ;-)

zizala zizala (moderátorka)

13. 3. 2015 19:18

cathleen: Já s tou mou pitomou klávesnicí než to naklepu a opravím, už je pozdě :-8

zizala zizala (moderátorka)

13. 3. 2015 19:17

tejaja: Malinko jiný poměr, místo mléka sodovka např. Nechci sem dávat odkaz, nehodí se to, když budeš chtít porovnat, najdeš je na mých stránkách ;-)

cathleen cathleen

13. 3. 2015 19:12

tejaja tejaja

13. 3. 2015 19:08

zizala: Zvyšok surovín aj postup ako tu, rozumiem dobre? ;-)

zizala zizala (moderátorka)

13. 3. 2015 19:06

tejaja::-) Jak píše cathleen, dělám je kynuté.

cathleen cathleen

13. 3. 2015 18:16

Veronika.Hrozna: všechny suroviny jdou do těsta - placky se smaží na suché pánvi ;-)

tejaja tejaja

13. 3. 2015 17:19

Šikovné, poznám, ale nikdy som nerobila. Musím vyskúšať. ;-) Jarka, v čom sa líši tvoja verzia? ;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

13. 3. 2015 17:18

cathleen: Smaží se to v tuku,nebo se to peče na suché pánvičce? A to sádlo jde do těsta? Jsem asi popleta, nějak jsem to nepochopila.:-(

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: piadina naplně piadine napln piadiny placky příprava piadiny jak pripravit placky piadina nataliri.cz testo na piadine

Suroviny: mouka hladká, mléko, voda, cukr, med, sůl, sádlo, prášek do pečiva

TopRecepty.cz

Piadine Romagnole

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mnzA