Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 808 kJ / 2 105 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,40 g |
Tuky | 189,05 g |
Vláknina | 6,70 g |
Cholesterol | 397 mg |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 78,20 g |
Postup přípravy
Zemiaky podávame k mačanke, každý si vezme množstvo, ktoré potrebuje.
Zveřejněno 27. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mačanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qrq9
Moje poznámka
Mačanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qrq9
Nejnovější recepty
Maďarská krkovička
Přidáno před 2 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 4 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Šoulet s uzeným kuřecím stehýnkem
Přidáno před 4 hodinami
Tousty pana lesního
Přidáno před 4 hodinami
Plněné papriky s brynzou
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Toby. před 14 minutami
Vepřové bylinkové špízy
E. J. K. před 32 minutami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Ivana64 před 1 hodinou
Tvarohové koblížky
Hanka6677 před 2 hodinami
Vepřová krkovice na slanině a pórku
Aknytsirk před 2 hodinami
Vepřová panenka s omáčkou ze 7 pepřů a bylinek
DJanaDD před 3 hodinami
Osvěžující koláč s dvojitou porcí jogurtu
barypb před 3 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Papucel před 3 hodinami
Vepřová plec podle Gordona Ramsayho
Kudlajs před 3 hodinami
Vepřové výpečky na černém pivu
wimra před 3 hodinami
Tématické fráze:
macanka,
polévka máčanka,
mačanka recept,
slovenská macanka,
mačanka recepty,
mačanka polevka,
recept macanka,
nebickovpapulke.sk,
slovenská polévka máčanka,
recept na máčanku,
rusínská máčanka,
mačanka sk,
macanka polievka,
polevka z jusky zelí,
macanka.sk,
juska na macanku,
máčianka,
kyslá máčanka,
recepty mačanka,
polévka máčanka rusínská
Suroviny:
zelí kysané,
houby sušené,
smetana,
máslo,
slanina uzená,
mouka hladká,
brambory,
bobkový list,
sůl,
voda
Komentáře (16)