Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 539 kJ / 3 475 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,16 g |
Tuky | 118,76 g |
Vláknina | 23,13 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 297 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 497,80 g |
Postup přípravy
Pak přidáme zbytek surovin a uhněteme hebké těsto, které necháme asi hodinu vykynout. Krok 2: Vykynuté těsto rozválíme, potřeme náplní, zavineme a roládu nakrájíme. Šneky pak poskládáme do vymaštěné formy, necháme vykynout a potřené vejcem a posypané mandlemi upečeme ve vyhřáté troubě (bez horkovzduchu, 200°C/30-35min).
Před rozkrájením posypeme moučkovým cukrem.
Zveřejněno 20. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šneky s tvarohem a ořechy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8rrm
Moje poznámka
Šneky s tvarohem a ořechy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8rrm
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 32 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 36 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 14 hodinami
Tématické fráze:
rychlý jablečný koláč růžicový,
hebké tvarohové koláč
Suroviny:
voda,
tuk hera,
cukr,
vejce,
sůl,
šťáva citronová,
mouka polohrubá,
mouka hladká,
droždí,
vejce,
mandle plátkové,
tvaroh kostka,
cukr vanilkový,
cukr písek,
šťáva citronová,
sůl,
vejce,
ořechy strouhané,
Komentáře (2)