Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mandlové řezy (bez mandlí)

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Beruna

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie25 247 kJ /
6 034 kcal
Bílkoviny66,67 g
Tuky337,70 g
Vláknina17,70 g
Cholesterol 1,49 g
Sodík 297 mg
Sůl0,79 g
Sacharidy673,27 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cukr a máslo utřeme, přidáme ostatní suroviny a dobře promícháme. Krok 2: Těsto vlijeme na vymazaný, vysypaný plech a upečeme. Krok 3: Vychladlé potřeme krémem, necháme ztuhnout a polijeme polevou. Krok 4: Krém:
máslo, cukr a mouku necháme přejít varem, odstavíme a vmícháme tresť.

Zveřejněno 1. 2. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vj3g

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vj3g

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Řezy byly moc dobré, krásně vláčné a hlavně rychlé.:yes:. Vyzkoušela jsem je jak s mandlovou trestí, tak i s rumovou. Chutnaly nám oboje. Do krému jsem přidala asi 2 lžíce mléka, roztírat šel dobře. :yes: Určitě jsem je nedělala naposledy. Vyzkouším ještě další příchutě. :yes: +

Sice jsem nazvala krém, ale je to spíš tužší hmota, hůř se roztírá, ale dá se. Dělala jsem o víkendu a bohužel zapoměla vyfotit :-//

Krém se mi nějak nezdá, suroviny jsou jako na drobenku, nepatří do něj ještě mléko nebo tak?

Musí to být dobré, škoda že není fotka:yes:

Tématické fráze:
mandlové řezy, mandlova trest, mandlové řezy bez mandlí, mandlová mouka, řezy s mandlemi, mandlový řez, mandlový krém recept, řezy z mandlové mouky, řez+mandle, řezy bez krému, recepty z mandlí, mandlove moucniky, moucnik z mandli, mandlový řez foto, řezy mandle, ovocné řezy s s mandlemi, mandle recepty, mandle v receptech, mandle recept, recept na moucnik z mandlove mouky

Suroviny:
cukr moučkový, máslo, mléko, vejce, mouka polohrubá, kakao, prášek do pečiva, cukr vanilkový, máslo, cukr moučkový, mouka polohrubá, tresť mandlová sladká, poleva čokoládová

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu