Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 058 kJ / 3 360 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 210,97 g |
| Tuky | 77,95 g |
| Vláknina | 113,20 g |
| Cholesterol | 351 mg |
| Sodík | 765 mg |
| Sůl | 0,65 g |
| Sacharidy | 400,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Opravdu dobrý guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m909
Moje poznámka
Opravdu dobrý guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m909
Nejnovější recepty
Čokoládová kolečka s mandlemi
Přidáno před 11 hodinami
Lehký salát z červené řepy s mozzarellou a vlašskými ořechy
Přidáno před 12 hodinami
Slepičí polévka se zázvorem z PH
Přidáno před 12 hodinami
Utopenci
Přidáno před 13 hodinami
Avokádo s červenou řepou a fíkovým balsamico krémem
Přidáno před 15 hodinami
Špagety s kuřecím masem, špenátem sypané parmazánem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kmínový chleba
jaromira.hod před 56 minutami
Gothajský salám na způsob utopenců
RH-12 před 3 hodinami
Jogurtová buchta
kiramon před 5 hodinami
Koláč s pudingem a zakysanou smetanou
Ivvettaa před 6 hodinami
Bramborové palačinky s brynzou
Jan Nemec před 7 hodinami
Třepací dort
nilsine před 7 hodinami
Francouzský cibulový koláč
Barča před 8 hodinami
Losos s černou čočkou
Denade před 9 hodinami
Sýrové smaženky – socialistické
Faylinn před 9 hodinami
Kefírová buchta - rychlovka
jindrbalova před 11 hodinami
Tématické fráze:
dobry gulaš,
jak uvařit dobrý gulaš,
jak udělat dobrý guláš,
recept na dobrý guláš,
připrava gulaše,
dobrej gulas,
jak na dobrý gulas,
jak udělat gulaš,
dobry hovezi gulas,
dobry gulas recept,
jak se dela dobry gulaš,
recept dobry gulas,
gulaš dobry,
příprava dobrého guláše,
dobry gulaše,
recept na dobrej guláš,
co dobreho uvarit,
jak udělat dobrý guláš?,
recept na dobrý guláš,
recept na dobry guulas
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
sádlo,
rajče,
paprika sušená sladká,
majoránka,
kmín celý,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
vývar hovězí,
voda
Komentáře (10)
(Já když dělám, nechávám zpočátku maso 2x vysmahnout až pouze na tuk, dodá to barvu i chuť.
Také dávám hned na začátku lžíci octa, prý je potom maso křehčí. Nevím ale prostě se to takhle u nás doma dělalo a tak v tom pokračuji
Zdraví Ivo
PS: nafoukané to není
Jinak jsem ještě chtěl pochválit tvé stránky - pěkné, nabité informacemi (stále se něco děje) a přitom vtipné
Joo, a Mojetaro (dost by mě zajímalo, co ta přezdívka znamená), tím karabáčkem se nebij, život nás už mlátí dost - já už i tak mluvím - myslím vařečku a řeknu francouzák