Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 618 kJ / 626 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,76 g |
Tuky | 5,58 g |
Vláknina | 12,94 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 299 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 13,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí maso se žampióny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE5K
Moje poznámka
Kuřecí maso se žampióny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE5K
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 17 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 6 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 8 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 8 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 9 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 9 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 9 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 9 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 10 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 10 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 11 hodinami
Tématické fráze:
kureci se zampiony,
kuřečí na žampiónech,
kuřecí maso na žampionech,
kuřecí maso na žampionech se smetanou,
maso na žampionech,
kuřecí na žampionech se smetanou,
kuřecí maso,
kuřecí žampiony,
kureci maso se zampionama,
kuřecí s žampióny,
kuřecí prsa na žampiónech,
kureci na žampiony,
kuřecí maso s žampionama,
recepty kuřecí maso,
kuřecí se žampionama,
kuřecí a žampiony,
zampiony s kurecim masem,
kuřecí mas se se žampiony,
recepty z kuřecího masa,
kuřečí maso recepty
Suroviny:
prsa kuřecí,
žampióny,
pórek,
arašídy,
sůl,
pepř mletý,
česnek,
omáčka sojová,
olej olivový
Komentáře (6)
No, já bych se v tom až tak nerochnila, co vy můžete vědět o tom příteli, že
Mě spíše zaujalo v rcp "...oříšky a zalijeme je horkou vodou a necháme chvíli odležet, aby změkly." Obvykle se buráky naopak upravují tak, že aby v jídle byly chrumkavé
A formulace "Ještě chvíli za stálého míchání opékáme až je maso měkké. " také nepatří k těm nejšťastnějším. Ta "chvíle" je podle množství masa (krájeného na nudličky) do dvou minut
Přidala jsem navíc jednu čili papričku a půlku cibule. I bez oříšků chrochtal blahem, ale s nima by to asi bylo ještě lepší.