Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 862 kJ / 1 162 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,77 g |
| Tuky | 79,54 g |
| Vláknina | 30,07 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 1,04 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 72,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pevný květák pokrájíme na centimetrové plátky - opatrně, tak, aby se růžičky nerozpojily. Rozložíme na plech vyložený pečícím papírem a potřeme směsí oleje, uzené papriky, česneku a soli.
Krok 2: Pečeme asi 30 minut (asi tak na 170 st.), potom opatrně pomocí lopatky obrátíme, znovu potřeme zbytkem kořeněného oleje a dopečeme z druhé strany.
Krok 3: Na talíři květákové řezy potřeme červeným pestem a posypeme sýrem.
Zveřejněno 21. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květáková bruschetta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w63m
Moje poznámka
Květáková bruschetta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w63m
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 10 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 10 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 11 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 11 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 12 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 4 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 4 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 5 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 6 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 8 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 8 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 9 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 9 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 9 hodinami
Tématické fráze:
bruschetta recept,
bruschetta s paprikou recept,
květákové karbanátky
Suroviny:
květák,
olej olivový,
paprika sušená uzená,
česnek,
sůl,
pesto,
sýr nastrouhaný
Komentáře (3)