Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 981 kJ / 1 190 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,20 g |
Tuky | 63,59 g |
Vláknina | 8,96 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 1,49 g |
Sůl | 3,50 g |
Sacharidy | 31,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový tokáň
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XB48
Moje poznámka
Vepřový tokáň
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XB48
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 13 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 20 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Kdyzjehlad před 2 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 8 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 9 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 10 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 10 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 11 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 12 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 15 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 15 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 15 hodinami
Tématické fráze:
veprovy tokaň,
vepřová tokán,
tokáň recept,
tokan,
tokan z veproveho masa,
plzensky tokan,
tokáň vepřový,
top recepty tokáň,
recept na vepřový tokáň,
vepřové tokáň,
tokán recepty,
vepřový tokáň,
recept vepřový tokáň,
veprovy tokan s ryzi,
recept na tokán,
vepřová plec tokáň,
tokáň z vepřové plece,
tokáň na pivu,
vepřový tokáň recept,
vepřový tokáň na pivě
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
česnek,
protlak rajčatový,
sůl,
pepř mletý,
slanina,
okurky sterilované,
víno bílé,
mouka hladká,
sádlo
Komentáře (3)