Podmáslový chléb nadýchaný, s křupavou kůrkou
Pokud vlastníte pekárnu a hledáte recept na nejlepší chleba, právě jste ho našli! Úžasně vláčný díky podmáslí a voňavý po kmínu, tak přesně takový tento chleba je. Nejlepší je s tvarohovou pomazánkou nebo domácím uzeným. Díky možnosti odloženého startu můžete mít teplý chléb přímo k snídani.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 588 kJ / 2 292 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,72 g |
Tuky | 40,98 g |
Vláknina | 23,50 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 6,74 g |
Sůl | 16,18 g |
Sacharidy | 395,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podmáslový chléb nadýchaný, s křupavou kůrkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5RDK
Moje poznámka
Podmáslový chléb nadýchaný, s křupavou kůrkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5RDK
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 17 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 6 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 8 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 8 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 9 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 9 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 9 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 9 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 10 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 10 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 11 hodinami
Tématické fráze:
podmáslový chléb,
domaci podmaslovy chleba,
recept na podmaslovy chleb,
podmaslovy chleb bez droždí,
podmáslový chleba,
domácí podmáslový chléb,
podmáslový chléb z domácí pekárny,
podmaslovy chleb recept,
nadýchaný chléb z domácí pekárny,
nadychany domaci chleb,
nadýchaný domácí chleba,
nadýchaný chléb z pekárny,
nadychaný chleba z domací pekarny,
nadýchaný chleba z pekárny,
podmaslovy chleba z domácí pekárny,
domaci nadychany chléb,
domácí nadýchaný chleba,
chleb z podmáslí,
podmaslový chleb v domaci pekarne,
chleba z podmáslí
Suroviny:
podmáslí,
mléko,
olej,
ocet,
mouka chlebová pšeničná,
mouka žitná chlebová,
cukr,
kmín drcený,
droždí sušené,
sůl
Komentáře (17)
Můžete se také podívat na časté důvody, proč těsto nekyne, v našem článku.
Nevykynuté těsto: Hlavní důvody, proč se mu nechce kynout a tipy, jak jej úspěšně zachránit
P.S.neměla jsem sušené droždí,dala jsem 14g čerstvého
A fotečku máš fakt nádhernou!