Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 509 kJ / 839 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,21 g |
Tuky | 48,18 g |
Vláknina | 6,35 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 592 mg |
Sůl | 1,34 g |
Sacharidy | 41,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brémské buřtíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1r3V
Moje poznámka
Brémské buřtíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1r3V
Nejnovější recepty
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 3 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 7 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 9 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno 19. 6. 2025 15:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Martina68 před 2 hodinami
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 2 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 2 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 4 hodinami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 5 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 5 hodinami
Pekingská polévka
Hanina_ před 5 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 5 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 6 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 6 hodinami
Tématické fráze:
recepty z buřtů,
buřty recepty,
buřty na grilu,
recepty s buřty,
buřty recept,
nezdravé recepty,
¨brémské buřty,
krutí mleté maso,
nezdravá kuchyně recepty,
fašírka z mletého masa,
recepty na buřty,
nezdrave maso,
nezdravé smažení,
recepty mleté maso se špekáčkem,
mleté krutí maso recepty,
recept buřty,
buřty na gril,
recept z buřtů,
buřty na gril recepty,
špízy z buřtů na gril
Suroviny:
maso mleté,
špekáček,
cibule,
vejce,
rohlík,
mléko,
strouhanka,
sůl,
pepř,
majoránka,
tymián,
bazalka čerstvá,
olej
Komentáře (17)
Asi tak to autor: kuchař (neregistrovaný/á) vloženo: 01.10.2009 16:43:38 myslel,že?