Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 627 kJ / 2 062 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 164,32 g |
| Tuky | 155,25 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,41 g |
| Sodík | 588 mg |
| Sůl | 1,28 g |
| Sacharidy | 1,87 g |
Postup přípravy
Každý plátek okořeníme zázvorem a česnekem, obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. Krok 2: Obalené žlázy smažíme prudce v rozehřátém tuku 3 minuty z každé strany do zlatavé barvy.
Na talíři osolíme a podáváme s vařeným bramborem, nebo s čerstvým chlebem.
Zveřejněno 18. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Býčí žlázy á la řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qWKk
Moje poznámka
Býčí žlázy á la řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qWKk
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 5 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 6 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 8 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 10 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 14 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 1 hodinou
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 1 hodinou
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 2 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 2 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 2 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 2 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Massa před 3 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Limek před 3 hodinami
Koláč z tvarohu s jablky
Cinderka před 4 hodinami
Tématické fráze:
býčí žlázy,
jak připravit byči žlázy,
býčí žlázy recepty,
recept na býčí žlázy,
řízky z býčích žláz,
recepty na býčí žlázy,
příprava býčích žlázy,
býčí žlázy recept,
priprava bycich zlaz,
řízky z býčích koulí,
řízek z býčích žláz,
recepty z býčích žláz,
býčí žlázy na řízek,
řízky z býčích žlázy,
býčí žlazy příprava,
příprava býčí žlázy,
jak postupovat pri priprave bycich žláza,
byci zlazy rizek recept,
byci zlazy rizek,
příprava býčích zlaza
Suroviny:
býčí žláza,
zázvor mletý,
česnek granulovaný,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
ghee,
sůl
Komentáře (6)
(Kdykoliv takhle potkám tyto řízečky v trojbalu, vzpomenu jak se mi poprvé povedlo je obalit místo ve strouhance ve strouhaných piškotech