Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 071 kJ / 2 407 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,98 g |
| Tuky | 259,16 g |
| Vláknina | 0,20 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 200 mg |
| Sůl | 0,61 g |
| Sacharidy | 9,55 g |
Postup přípravy
Téměř okamžitě máme hotovou hustou majolku. Krok 2: Do nádoby přidáme všechny zbylé suroviny (kromě cibule), zeleninu nakrájenou na menší kousky a znovu mixujeme - majolka lehce zřídne. Proto za stálého mixování přidáváme zbytek oleje, až do opětovného zhoustnutí.
Zcela nakonec do tatarky vhodíme cibuli a už jen krátce rozmixujeme - dlouhým mixováním by zhořkla. Krok 3: Uchováváme dobře uzavřené v lednici.
Zveřejněno 30. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatarská omáčka se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DOwB
Moje poznámka
Tatarská omáčka se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DOwB
Nejnovější recepty
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 1 hodinou
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 4 hodinami
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 17 hodinami
Fleky se zelím
Přidáno před 20 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 20 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 8 minutami
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 2 hodinami
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 2 hodinami
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 3 hodinami
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 3 hodinami
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 4 hodinami
Květáková polévka
Eva_H před 13 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 15 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 16 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 16 hodinami
Tématické fráze:
těstoviny s tatarskou omackou,
houbová omáčka místo tatarky,
tatarska omacka s chilli,
omačka na těstoviny z Majolky®,
domaci tatarska omáčka z porkem,
domaci paliva tatarska omáčka,
priprava tatarske omacky,
tatarské omáčky s feferony,
domácí tatarská omáčka kořenova zelenina,
tatarská omáčka,
Majolka® s kyselou okurkou,
tatarská pálivá kuchyně,
zelenina s tatarkou recept,
tatarská omáčka zbytky,
tatarska omacka s porkem,
hříbková omáčka lžíce hořčice,
tatarská omáčka bez oleje,
rajcatova calamady
Suroviny:
vejce,
olej,
sůl,
hořčice plnotučná,
cukr,
ocet,
omáčka worcesterová,
zelenina nakládaná,
cibule
Komentáře (2)