Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 820 kJ / 435 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,38 g |
| Tuky | 4,23 g |
| Vláknina | 26,03 g |
| Cholesterol | 3 mg |
| Sodík | 412 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 82,77 g |
Postup přípravy
Přidáme všechny ostatní suroviny, zalijeme vodou, aby byl jazyk ponořený, a slabým varem vaříme doměkka (v papiňáku 60 minut). Krok 2: Měkký jazyk ponoříme do studené vody, poté ho sloupneme a nakrájíme na porce. Krok 3: Jablka oloupeme, odstraníme jadřince a nakrájíme na kostičky.
Dáme do vhodného kastrolu, přidáme česnek a vývar a pod pokličkou dusíme 10 minut. Krok 4: Poté jablka rozmačkáme, přidáme krenex, máslo a již bez pokličky vaříme 3 minuty. Krok 5: Mezitím ohřejeme naporcovaný jazyk, který podáváme s pyré a šťouchanými bramborami.
Zveřejněno 21. 7. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí uzený jazyk s jablkovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5v0q
Moje poznámka
Hovězí uzený jazyk s jablkovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5v0q
Nejnovější recepty
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 24 minutami
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 2 hodinami
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční vaječný likér
Přidáno před 10 hodinami
Datlové měsíční koláčky (Mooncake)
Přidáno před 11 hodinami
Punčové kuličky
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
IvaBrabi před 56 minutami
Tradiční kynutá vánočka
lenkadra před 1 hodinou
Vánočka II
JajkaP před 2 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 4 hodinami
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 11 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 12 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 12 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 12 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 12 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 12 hodinami
Tématické fráze:
recept na uzený hovězí jazyk,
uzeny hovezi jazyk,
uzeny hovezi jazyk recepty,
uzený jazyk,
hovězí jazyk recept,
hovězí jazyk v papináku,
uzený hovězí jazyk recept,
uzeny jazyk v papiňaku,
hovezí uzený jazyk,
recepty uzený hovězí jazyk,
uzený jazyk recept,
jazyk recept,
uzeny hovezi jazyk s jabljy,
jak připravit uzený hovězí jazyk,
jak zpracovat hovězí jazyk,
pečený uzený hovězí jazyk,
uzený hovězí jazyk videorecept,
priprava uzeneho jazyka,
příprava uzeného hovězího jazyka,
jak zpracovat uzený jazyk
Suroviny:
jazyk hovězí uzený,
cibule,
česnek,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
libeček,
voda,
vývar,
jablko,
krenex,
česnek granulovaný,
máslo,
sůl
Komentáře (7)