Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 604 kJ / 622 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,79 g |
Tuky | 41,22 g |
Vláknina | 19,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 925 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 26,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kimchi polévka s tofu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MqnG
Moje poznámka
Kimchi polévka s tofu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MqnG
Nejnovější recepty
Závin s hruškou a hermelínem
Přidáno před 9 hodinami
Banánový chlebíček
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové sádlo z domácí pekárny
Přidáno před 10 hodinami
Boršč na neděli
Přidáno před 18 hodinami
Tvarohovo povidlový koláč s mandlemi
Přidáno 10. 10. 2025 20:56:35
Fazolová pomazánka
Přidáno 10. 10. 2025 17:22:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kelímková jogurtová buchta s drobenkou
Kajkajak před 32 minutami
Hraběnčiny řezy
HankaVav před 3 hodinami
Chléb z kvásku
Olga077 před 5 hodinami
Jáhly se švestkami
Monkrizova před 6 hodinami
Chléb s omeletou (vaječný řízek)
jeho.vysost.zeli před 6 hodinami
Krémová cibulačka
Jitkazmecka před 6 hodinami
Koláče podle babičky
Eva_H před 6 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
schoeniger před 7 hodinami
Domácí utopenci
Simona Maskova před 7 hodinami
Tématické fráze:
korejska polevka recept,
kimchi recept,
korejska polevka,
korejská polévka kimchi,
recepty z kimchi,
kimchi polívka,
korejské polívky,
kimchi recepty,
recept na korejskou polevku,
polévka z tofu,
kimchi recept s paprikou,
polévka s tofu,
kimči recept,
korejske polevky kimchi,
polévka z kim chi recepty,
recept polevka kim chi korejsks,
kim ci recept polevka,
kimchi poléeevka,
chilli na kimchi,
korejská polívka s parky
Suroviny:
rajče,
česnek,
limetka,
tofu uzené,
protlak,
cibulka jarní,
omáčka sojová,
olej sezamový,
olej olivový,
koriandr,
sůl mořská,
pepř mletý,
sojanéza
Komentáře (6)
Co se s nima stane, když projdou varem? Všechno se zničí.
Jestlu chcete dělat kimchi polévku, zjistěte si nejdřív jak se dělá.
Spojí a uvaří se všechny ingredience. Pak, když polévka ichladne do vlažné teploty, se do ní přimíchá nařezané kimchi.
Kimchi polévka se podává podobně jako italská gaspacho. Za studena.
http://www.ilovehummus.cz/recepty-s-hummusem