Postup přípravy
Krok 1: Plátky masa naklepeme, mírně osolíme, opepříme a potřeme lehce hořčicí.
Krok 2: Na každý plátek dáme kousek nivy, zabalíme jako španělský ptáček a sepneme párátky.
Krok 3: Dáme do vymaštěného pekáčku a pečeme asi 45 minut v troubě asi na 180°C. Občas lehce podlijeme vodou.
Zveřejněno 28. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smradlavé maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1jOq
Moje poznámka
Smradlavé maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1jOq
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 21 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 21 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 21 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 22 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 22 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chicken Vindaloo
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 29 minutami
Kysané zelí do sklenic
kacaba10 před 1 hodinou
Vepřová plec po Bakoňsku
michaelatomastikova999 před 1 hodinou
Strouhaný koláč s banánovou náplní
skavera před 1 hodinou
Strouhané mrkvové řezy se špaldovou moukou
Jan Nemec před 1 hodinou
Kuřecí špízy s játry
Sahula před 2 hodinami
Mrkvová pomazánka s kari
Tonja před 2 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 2 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
kotatecko4@seznam.cz před 2 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
kotatecko4@seznam.cz před 2 hodinami
Tématické fráze:
beraní žlázy,
maso smrdí,
kuřecí maso smrdí,
kdyz maso smrdi,
když smrdí maso,
beraní maso,
beraní žlázy recept,
nasmradle maso,
co se smradlavým masem,
smradlavé kuřecí maso,
vepřové maso smrdí,
smrdí maso,
jak naporcovat prase,
recept na berani zlazy,
když smrdí kuřecí maso,
co s masem když smrdí,
maso z berana,
mail masamaso.com loc:cz,
když kuřecí maso smrdí,
smradlavého masa
Suroviny:
kýta vepřová,
sýr niva,
sůl,
pepř,
olej,
hořčice dijonská
Komentáře (14)
Receptík se mi líbí, mě Niva spíše voní, ale třeba synovi moc ne