Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Banánové muffiny s ovesnými vločkami, kokosem a mandlemi

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

micatone

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny pro 15

15

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 562 kJ /
3 959 kcal
Bílkoviny90,71 g
Tuky224,11 g
Vláknina48,50 g
Cholesterol 712 mg
Sodík 427 mg
Sůl1,58 g
Sacharidy371,06 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejprve rozmačkáme banány s bílým jogurtem (můžeme rozmixovat). Vyšleháme žloutky s cukrem krupice, vanilkovým cukrem a změklým máslem a vše smícháme s jogurtem a banánem. Krok 2: Přisypeme mouku smíchanou s rozmixovanými ovesnými vločkami a práškem do pečiva, mandle a kokos. Nakonec vmícháme sníh z bílků. Plníme do košíčků nebo formy na muffiny. Muffiny posypeme mandlovými lupínky, které lehce vmáčkneme do těsta. Krok 3: Pečeme v troubě vyhřáté na 180°C asi 30 minut.

Zveřejněno 4. 3. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q2r7

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q2r7

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Jenže ta fotka je uveřejněná na několika webech :no::no::-//

hospodyne: i přesto je vlastní - pro web Emco autorka peče a s kamarádkou i fotí (vysvětleno již dříve, jakož i u jiných fotek Micatone) Z webu Emca ji bohužel dál různě stahují jiní autoři (dá se dosledovat podle dat)

Nádherná fotka a recept též :-K:yes:

Micatone 6. 3. 2015 17:17
Eficka82: Já myslím, že o jedno vajíčko méně nebo více...tím recept určitě nezkazíte:-). Se špaldovou moukou je zkusím...dobrý nápad! Jsem ráda, že vám chutnaly!

Tak jsem právě jeden ochutnala :-))dělala jsem podle receptu,akorát jsem měla pouze jedno vejce,a mouku jsem dala celozrnou špaldovou a dovnitř mufina jsem dala kouseky čokolády;-) jsou výborné:-p

Micatone 5. 3. 2015 23:11
Děkuji, fotila kamarádka, takhle by ode mne fotka opravdu nevypadala:-)

Pěkné, budou určitě moc dobré:yes::-)

Opravdu vypečený obrázek..., jako od profesionála :yes:;-)

Hezké - fotka i recept :yes:

Tématické fráze:
bananove muffiny z ovesnych vlocek, muffiny z ovesnych vloček, bananové muffiny hrnkové, banán s vločkami, muffiny z ovesných vloček a banánu, bananove mufiny s vlockami, banánové muffiny s ovesných vloček, mufiny z ovesných vloček, muffiny s ovesnymi vlockami, banan s ovesnymi vlockami, banánové muffiny se špaldovou moukou, mufiny s ovesnymi vlockami, banánové muffiny s ovesných vloček s kokosem, mafiny z ovesných vloček, muffiny s banánem a ovesnými vločkami, banán s s ovesnými vločkami, muffiny s ovesnými vločkami a bananem, čokoládové muffiny s ovesnými vločkami, mufiny banánové lívance, kokosové muffiny s banánem

Suroviny:
mouka hladká, vločky ovesné jemné, cukr krupice, banán, vejce, máslo, jogurt bílý, cukr vanilkový, prášek do pečiva, mandle sekané, kokos, lupínky mandlové

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu