Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mleté maso s řapíkatým celerem

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

recepty73 recepty73

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 365 kJ /
804 kcal
Bílkoviny59,20 g
Tuky53,10 g
Vláknina7,18 g
Cholesterol 168 mg
Sodík 192 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy20,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji osmažíme dosklovata velkou pokrájenou cibuli, ke které následně přidáme maso. To během smažení rozebereme vařečkou na kousky a osmažíme dozlatova a ke konci smažení přisypeme na plátky či kostičky pokrájené řapíky celeru. Dochutíme kořením dle chuti, nasekaným česnekem a ještě krátce osmažíme, aby se vše rozvonělo. Krok 2: Přilijeme rajčatové pyré a pod poklicí pomalu dusíme do změknutí masa a celeru. Nakonec směs dochutíme solí nebo sojovou omáčkou a můžeme podávat. Krok 3: Podáváme s těstovinami, toustem, topinkou nebo bramborem a před podáváním můžeme posypat sýrem.

Zveřejněno 5. 12. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RmoV

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RmoV

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Ahoj. Řekne mi prosím někdo, jestli na topkách jde vyhledávat podle kuchaře? Díky

Lenka:
Ahoj. Ano. Prosím.:-D
Nahoře, vedle rámečku "Vyhledávejte mezi více jak 50 000 recepty..." je lupa ve žlutém poli; klikněte na ni a dál už vás to povede :-K

Tématické fráze:
špagety s mletým masem a řapíkatým celerem, spagety s mletým masem rapikatym celerem, špagety s řapíkatým celerem, karbanátky z mletého masa s řapíkatým celerem, sekaná z mletého masa, špagety s mletým masem a řapíkatým s celerem, recepty z řapíkatého celeru a mletého masa, zapeceny lilek s rapikatym celerem, mleté maso recepty, celer mleté maso, maso na špagety s řapíkatým celerem, celer a mleté maso s rýží

Suroviny:
maso mleté, koření adžika, sůl, olej, cibule, celer řapíkatý, pyré rajčatové, česnek

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu