Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 241 kJ / 297 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,34 g |
| Tuky | 14,57 g |
| Vláknina | 0,75 g |
| Cholesterol | 138 mg |
| Sodík | 170 mg |
| Sůl | 0,39 g |
| Sacharidy | 7,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lososové karbanátky s mangovou salsou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7mAy
Moje poznámka
Lososové karbanátky s mangovou salsou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7mAy
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 4 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 6 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 8 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 12 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 2 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 3 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 3 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 4 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 4 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 5 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 6 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 6 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 6 hodinami
Tiramisu od Itala
Chasti před 6 hodinami
Tématické fráze:
lososové karbanátky,
recept na karbanatky s z lososa,
mangová salza,
karbanátky z lososa,
lososové karbanátky s brambory,
lodosove karbanatky,
karbanatek s z lososa,
lososove-karbanatky-suroviny,
rajčatovo mangová salsa,
avokádo-mangová salsa,
nejlepsi silvestrovske chutovky vareniste
Suroviny:
losos,
žemle,
vejce,
špenát baby,
římský kmín mletý,
sůl,
pepř mletý,
olej,
mango,
cibule šalotka,
limetka,
cukr třtinový,
sůl,
olej,
koriandr,
chilli paprika čerstvá
Komentáře (4)