Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 241 kJ / 297 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,34 g |
| Tuky | 14,57 g |
| Vláknina | 0,75 g |
| Cholesterol | 138 mg |
| Sodík | 170 mg |
| Sůl | 0,39 g |
| Sacharidy | 7,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lososové karbanátky s mangovou salsou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7mAy
Moje poznámka
Lososové karbanátky s mangovou salsou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7mAy
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 52 minutami
Opilcův kapr
Přidáno před 5 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 12 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 1 hodinou
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 1 hodinou
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 1 hodinou
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 1 hodinou
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 1 hodinou
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 2 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 2 hodinami
Nivové hvězdičky
80Katerina.M před 2 hodinami
Medovníkové koule
Dechtochema před 2 hodinami
Americké čokoládové krinkles
Dechtochema před 2 hodinami
Tématické fráze:
lososové karbanátky,
recept na karbanatky s z lososa,
mangová salza,
karbanátky z lososa,
lososové karbanátky s brambory,
lodosove karbanatky,
karbanatek s z lososa,
lososove-karbanatky-suroviny,
rajčatovo mangová salsa,
avokádo-mangová salsa,
nejlepsi silvestrovske chutovky vareniste
Suroviny:
losos,
žemle,
vejce,
špenát baby,
římský kmín mletý,
sůl,
pepř mletý,
olej,
mango,
cibule šalotka,
limetka,
cukr třtinový,
sůl,
olej,
koriandr,
chilli paprika čerstvá
Komentáře (4)