Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 796 kJ / 4 731 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 92,01 g |
| Tuky | 345,15 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 971 mg |
| Sodík | 1,89 g |
| Sůl | 4,77 g |
| Sacharidy | 308,24 g |
Postup přípravy
Po vychladnutí naplníme krémem.
Zveřejněno 12. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slané kremrolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8EGg
Moje poznámka
Slané kremrolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8EGg
Nejnovější recepty
Tortilla jako pizza s mletým masem, mozzarellou a olivami
Přidáno před 1 hodinou
Dietní květák z trouby
Přidáno před 1 hodinou
Jedlé muchomůrky
Přidáno před 3 hodinami
Zeleninová polévka se slzovkou
Přidáno před 11 hodinami
Zapečené gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Přidáno před 12 hodinami
Sýrová omáčka pečená
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Roláda z vepřové pečeně
verisek08 před 12 minutami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
JuliePetule před 33 minutami
Jablečná bábovka
Zsuzsu1 před 48 minutami
Jablečné lívance
Alamatej před 1 hodinou
Vegetariánská svíčková
Recept24 před 3 hodinami
Losos na másle
Kajkajak před 10 hodinami
Chutné vafle
Kolibinka před 11 hodinami
Rajská omáčka
prichystalr před 12 hodinami
Pečená krkovička
[email protected] před 12 hodinami
Tvarohovo-jablková bábovka
Majavcelicka před 13 hodinami
Tématické fráze:
slane vanoční cukroví,
vánoční cukroví slané,
kremrole s nivou,
slané krémy,
slané předkrmy,
slaný krém,
kremrolky,
slané rolky,
předkrmy recepty,
slané kremrole,
kremrolky s nivou,
mini kremrolky,
recepty na slané vánoční cukroví,
kremrole s třenou nivou,
slaný máslový krém,
slané vánoční cukroví recepty,
slané kremrole s nivou,
slané vánoční recepty,
krém slaný,
slané mini kremrolky
Suroviny:
mouka hladká,
šlehačka,
tuk ztužený,
šlehačka,
sýr,
žloutek,
máslo,
sůl,
vejce,
paprika
Komentáře (13)
Aničko, Pajaska ná pravdu, šlo by to i tak, nebo do košíčků
Oli, uřčitě je můžeš upéct dopředu, nebo i zamrazit, buď s náplní, nebo bez
Oli, zcela určitě a plnit před podáváním, dělám to tak s mnoha takovýmito "blbůstkama"