Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 377 kJ / 329 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,20 g |
| Tuky | 23,60 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 79 mg |
| Sodík | 1,00 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 15,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červená řepa s nivovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j0yW
Moje poznámka
Červená řepa s nivovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j0yW
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 9 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 10 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 11 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 12 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 15 minutami
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 1 hodinou
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 5 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 6 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 6 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 7 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 7 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 8 hodinami
Obrácená jablková roláda
MarieP před 8 hodinami
Tématické fráze:
vaříme z červené řepy,
vaříme z řepy,
přeliv znivy,
preliv z nivy,
vaříme řepu,
kaše z červené řepy,
paprika samara,
pečené brambory s nivovým přelivem,
kaše z řepy,
vaříme zčervené řepy,
vaříme řepu recepty,
salat s nivovym prelivem,
vaříme z řervené řepy,
saláít z červené řepy,
s přelivem z nivy,
polévka z červené řepy niva,
červená řepa,niva,
červená řepa s bešamelem,
vepřové maso s nivovým přelivem,
červená řepa recepty
Suroviny:
řepa červená,
ocet,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
sýr niva
Komentáře (5)