Suroviny
Porce: na velký hluboký plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 118 kJ / 5 764 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,72 g |
Tuky | 370,43 g |
Vláknina | 40,88 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 446 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 540,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dýňový koláč s polevou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MPmB
Moje poznámka
Dýňový koláč s polevou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MPmB
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 11 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 11 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno před 18 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
Slavista62 před 24 minutami
Vepřová pečeně s brambory a mrkví
Martin87 před 1 hodinou
Hrušková marmeláda
RenataMaresova před 1 hodinou
Utopenci - nejlepší co známe
Slavista62 před 2 hodinami
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
Wokurky před 3 hodinami
Pečené plněné papriky
Adrienalis před 4 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 11 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 13 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 14 hodinami
Tématické fráze:
dýňový koláč s citronovou polevou,
dýňový dezert s čokoládovou polevou,
dynovy dezert s kokosem,
dýnová buchta,
top recepty cz dynovay kolac s cokoladovou polevou,
dýňový koláč s čokoládovou polevou,
dynový koláč s citronovou s polevou,
dynovz kolac s citronovou polevou,
dýňový koláč s rumem,
děrovaný koláč s kokosem
Suroviny:
dýně,
šťáva citronová,
cukr krupice,
mouka polohrubá,
olej,
vejce,
kakao,
skořice mletá,
prášek do pečiva,
máslo,
cukr moučkový,
kakao,
rum,
kokos strouhaný
Komentáře (3)