Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 562 kJ / 851 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 140,38 g |
Tuky | 26,00 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 524 mg |
Sodík | 3,56 g |
Sůl | 8,61 g |
Sacharidy | 13,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Loštické karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zDg2
Moje poznámka
Loštické karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zDg2
Nejnovější recepty
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 2 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 4 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 6 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 9 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 21 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno 20. 10. 2025 14:05:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra jablkový koláč
Eva_H před 18 minutami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 28 minutami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 2 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 2 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 3 hodinami
Salámová rychlá pomazánka
DavidVolvo před 3 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Petra.21 před 4 hodinami
Buřtguláš samotáře Rermora
Dogys před 4 hodinami
Kuřecí čína
Cikitaka před 5 hodinami
Tématické fráze:
loštické tvarůžky,
loštické tvarůžky-recepty,
lošticke karbenatky,
příprava karbanátek,
karbanátky recept,
losticke mlete maso recepty,
recept na dobré karbanátky,
losticke tvaruzky recept,
lostičky karbanátek,
loštické maminky,
karbanátky,
recepty loštické tvaružky,
loštický tvarůžky v pivu recept,
losticke tvaruzky mleté maso recepty,
recepty na dobré karbanátky,
loščicke karbenatky,
karbanatky z plecka,
dobrý karbanátek,
dobré karbanátky
Suroviny:
sýr tvarůžky kulaté,
plecko vepřové,
vejce,
česnek,
strouhanka,
sůl,
pepř,
majoránka,
olej
Komentáře (6)