Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 663 kJ / 636 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,56 g |
Tuky | 20,02 g |
Vláknina | 27,80 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 261 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 53,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninové placičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OjAL
Moje poznámka
Zeleninové placičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OjAL
Nejnovější recepty
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno před 18 hodinami
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno před 19 hodinami
Bramborové pyré se šafránem, vepřová panenka s omáčkou ze sušených rajčat a švestek
Přidáno 14. 5. 2025 18:09
Dušená mrkev s medailonky z panenky
Přidáno 14. 5. 2025 12:59
Jednoduché rizoto s mletým masem
Přidáno 14. 5. 2025 12:27
Vaječný bagel
Přidáno 13. 5. 2025 19:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Linecký koláč s jahodami
zuzi777a před 9 hodinami
Trdelník...maxi
veverka30 před 10 hodinami
Citronová treska s petrželkou
danka77 před 10 hodinami
Pikantní aztécká polévka - Sopa azteca
Antonausprag před 10 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
V.knollova před 11 hodinami
Banánové kuličky
Dedepeti před 11 hodinami
Svíčková na smetaně
Gretik před 11 hodinami
Luxusní jablečný koláč s karamelem
Megguse před 12 hodinami
Tématické fráze:
zeleninové placičky,
recept na zeleninové placičky,
zeleninové recepty placičky,
brokolicoe placicky bez tuku,
nejlepší recept na zeleninové placicky,
zeleninová placičky,
zeleninovy placičky recept,
kzeleninové placičky recept,
zeleninové placičky, recept,
dietní zeleninové placky,
zeleninové placky,
zeleninové placky recept,
zeleninove placicky s parmezánem,
zeleninove placicky recept,
zeleninové placičky recepty,
recepty - zeleninové placičky,
zeleninové placky a parmazán
Suroviny:
brokolice,
celer,
ředkev bílá,
vejce,
vločky ovesné,
česnek,
sůl,
pepř,
parmazán
Komentáře (3)