Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 831 kJ / 4 740 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,52 g |
Tuky | 320,74 g |
Vláknina | 33,00 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 521 mg |
Sůl | 1,64 g |
Sacharidy | 334,43 g |
Postup přípravy
Přidáme rum, mandle a mouku promíchanou s kypřícím práškem.
Ořechy nahrubo nasekáme a spolu s rebarborou zamícháme do těsta.
Těsto nalijeme do tukem vymazané a hrubou moukou vysypané formy na srnčí hřbet. Krok 3: Vložíme do trouby předehřáté na 180°C a pečeme asi 45 minut.
Upečený srnčí hřbet opatrně vyklopíme, necháme na mřížce vychladnout a před podáváním pocukrujeme.
Zveřejněno 2. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mandlový srnčí hřbet s rebarborou a ořechy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rqy0
Moje poznámka
Mandlový srnčí hřbet s rebarborou a ořechy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rqy0
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 5 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 6 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 9 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 10 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 18 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 9 minutami
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 39 minutami
Cuketová buchta
miryg13 před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 2 hodinami
Thajské curry
Trol60 před 3 hodinami
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 3 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 5 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 6 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 6 hodinami
Tématické fráze:
recepty z rebarbory,
srnčí hřbet s ořechy,
jak otrhat ořechy,
kdy otrhat vlašské ořechy
Suroviny:
vejce,
cukr třtinový,
cukr vanilkový,
máslo,
rum,
mandle mleté,
mouka hladká,
kypřící prášek do pečiva,
ořechy vlašské,
rebarbora
Komentáře (5)