Suroviny
Porce: 4 porcie
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 820 kJ / 913 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,80 g |
Tuky | 67,76 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 927 mg |
Sodík | 1,80 g |
Sůl | 4,38 g |
Sacharidy | 10,65 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ocisteny patizon bez jadierok nakrajame na tenke podkovicky a mierne zasypeme vegetou.
Krok 2: Struhany emental a cesnak vymiesame s 1 vajickom.
Krok 3: Touto zmesou vzdy potrieme jednu stranu podkovicku a spojime s druhym platkom.
Krok 4: Takto zlepene podkovicky obalime v trojobale a vyprazame na oleji, odkryte.
Zveřejněno 28. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chřupavé patizonové podkovičky plněné sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrLW
Moje poznámka
Chřupavé patizonové podkovičky plněné sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrLW
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 7 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 8 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 17 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 3 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 5 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 6 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 6 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 6 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 7 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 7 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 8 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 9 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 9 hodinami
Tématické fráze:
patizonové recepty,
patizon recepty,
recepty s patizonem,
kuchařská pohotovost recepty,
plněný patizon recept,
www kuchařská pohotovost.cz,
patizonove rizky,
kucharska pohotovost.cz,
recept patizon,
zapečený patizon se sýrem,
jak vypadá patizon,
patizony recepty,
jak připravit patizon,
jak uvařit patizon,
plněný lilek sýrovou směsí zapečený,
plněný patizon,
co s patizonem,
patizon jak vařit,
patizonová polévka,
jak spracovat p patizonu
Suroviny:
patizon,
vegeta,
sýr ementál,
vejce,
česnek,
mouka hladká,
strouhanka,
sůl,
olej
Komentáře (22)
Pokud nevadí, přidávám foto.
btw ... patizony jsem viděla dnes v Kauflandu a v neděli v tescu měli dokonce 3 druhy - bílé klasické a ještě zelené a oranžové.