Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 26 166 kJ / 6 254 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 135,44 g |
Tuky | 307,66 g |
Vláknina | 43,30 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 654 mg |
Sůl | 2,01 g |
Sacharidy | 714,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 9. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečné řezy s ořechy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LyYp
Moje poznámka
Jablečné řezy s ořechy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LyYp
Nejnovější recepty
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno před 10 hodinami
Ciabatta bez hnětení
Přidáno před 14 hodinami
Rajčatový koláč
Přidáno před 17 hodinami
Piškotové rybízové řezy
Přidáno před 19 hodinami
Palačinky z přebytkového kvásku
Přidáno před 19 hodinami
Cuketová polévka
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lečo jako polotovar
Kaill před 8 hodinami
Babiččina čočková polévka
Cikitaka před 9 hodinami
Babiččiny kynuté buchty
AnezkaMoller před 9 hodinami
Mleté kuličky se dvěma druhy sýru pečené v troubě
ha.ry před 10 hodinami
Hamburgerové bulky (včetně celozrnné varianty)
AnnaP4 před 12 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Tjadja před 12 hodinami
Pomazánka Šmitec
mira65 před 12 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
Lidusenkaf před 13 hodinami
Pomerančový cheesecake
Jitulisek před 13 hodinami
Vepřové na paprice
Bilou před 13 hodinami
Tématické fráze:
jablečné řezy,
ořechovo jablecne rezy,
ořechové řezy s s jablky,
ořechové řezy,
řezy s jablky,
ořechové řezy s jablky,
recept na jablečné rezy,
ořechové řezy recept,
jablečné řezy recept,
ořechové řezy na plech,
jablečny moučnik s ořechy,
recepty na jablečné řezy,
orechojablecne rezy,
řezy s jablky a ořechy,
jablečný řez,
ořechovojablečné řezy recept,
jablečné rezy s orechy a cokoladou,
orechovo jablečné řezy recept,
recepty z ořechů,
jablečné recepty
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
jablko,
ořechy mleté,
olej,
skořice,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva
Komentáře (15)
Stojí za to vyzkoušet, už jej mám zapsaný a taktéž jsem jej určitě nedělala naposled.