Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 149 kJ / 2 187 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,95 g |
| Tuky | 115,44 g |
| Vláknina | 7,56 g |
| Cholesterol | 578 mg |
| Sodík | 110 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 244,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Anýz podrvíme v mažiari.
Krok 2: Zo všetkých surovín vymiesime cesto, ktoré vyvaľkáme na hrúbku asi 7 mm. Vykrajujeme kolieska s priemerom cca 3 cm.
Krok 3: Kolieska opekáme z oboch strán na suchej panvici.
Krok 4: Podávame teplé ako hlavné jedlo, ale chutia aj vychladnuté.
Zveřejněno 12. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sladká kolečka-recept ze středověku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l40M
Moje poznámka
Sladká kolečka-recept ze středověku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l40M
Nejnovější recepty
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 2 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 2 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 4 hodinami
Kari korma
Přidáno před 12 hodinami
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 17 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborovo-kuřecí špízy z horkovzdušné fritézy
Danulka52 před 8 minutami
Čokoládovo-banánové muffiny
Andyzvesnice před 1 hodinou
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Pep.e před 3 hodinami
Szegedinský guláš
MonkaF před 11 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 11 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 11 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 13 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 15 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 15 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 16 hodinami
Tématické fráze:
recepty na jídlo středověk,
kuchařky ze ve středověku,
recepty na jídla ze středověku,
sladká škvarková kolečka,
sladke kolečka
Suroviny:
mouka hladká,
vejce,
máslo,
anýz,
med,
sůl
Komentáře (5)