Suroviny pro 15
15
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 26 370 kJ / 6 303 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,19 g |
Tuky | 398,08 g |
Vláknina | 21,80 g |
Cholesterol | 2,71 g |
Sodík | 842 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 568,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tunel
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5LmK
Moje poznámka
Tunel
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5LmK
Nejnovější recepty
Polévka s ratatouille
Přidáno před 4 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 5 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 5 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 5 hodinami
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 6 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 5 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 5 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 7 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 7 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 7 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 7 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 8 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 8 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 9 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 9 hodinami
Tématické fráze:
tunel recept,
recept na tunel,
moučník tunel,
vánoční tunel recept,
tunel moucnik,
tunel recepty,
recepty na šlehačkový tunel,
recept tunel,
dvoubarevny korpus,
ovocný tunel recept,
tmavý korpus,
piškotový tunel,
recepty tunel,
slehackovy krem do tunelu,
recepty - nepečený jahodový tunel,
šlehačkový tunel,
světlí korpus recept,
tvarohový tunel světlý,
jahodový tunel,
tunel recepty.cz
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
olej,
mouka polohrubá,
vejce,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
olej,
kakao,
mouka polohrubá,
máslo,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
tresť mandlová hořká,
čokoláda na vaření,
omega
Komentáře (8)