Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 912 kJ / 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,10 g |
Tuky | 43,00 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 121 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 10,64 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zeleninu na hrubém struhadle nastrouháme.
Krok 2: Do hrnce dáme olej nebo kousek másla a zeleninu orestujeme.
Krok 3: Pak přidáme tresku, vodu, osolíme a vaříme cca 15 minut.
Krok 4: Potom tyčovým mixerem rozmixujeme dohladka nebo kousky tresky ponecháme, přilijeme smetanu-množství podle toho, jak chceme mít polévku hustou a chvíli ještě povaříme.
Krok 5: Nakonec vmícháme pažitku.
Zveřejněno 19. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí krémová polévka a la Frionor
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gV19
Moje poznámka
Rybí krémová polévka a la Frionor
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gV19
Nejnovější recepty
Líné koláče
Přidáno před 24 minutami
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 13 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 14 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 14 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Broskvová marmeláda z DP
vojfrancezska před 36 minutami
Cuketová buchta
vojfrancezska před 42 minutami
Kokosové Raffaello řezy
Andreamamene před 8 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
petrjkt před 9 hodinami
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
zewlbeastboy před 10 hodinami
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 11 hodinami
Džem z červeného rybízu
douver před 12 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 12 hodinami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 14 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 15 hodinami
Tématické fráze:
norská rybí polévka,
svítek do rybí polévky,
krémová rybí polévka,
norská rybí polévka recept,
rybí krémová polevka,
rybí prodejny praha,
polévka ze žraloka,
rybí polévka krémová,
rybi vnitrnosti prodej praha,
norská rybí polévka bílá,
rybí vnitřnosti prodej,
prodej rybích vnitřnosti praha,
steak z velryby,
norská polévka,
polévky recepty,
norská bílá rybí polévka,
rybi polévka recept,
rybí polévka krémová polévka,
norská rybí,
rybi polévka svitek
Suroviny:
treska,
mrkev,
celer,
olej olivový,
smetana sladká,
voda,
sůl,
pepř,
pažitka,
Komentáře (10)
Děkuji
***
No, kolik kilo masa je "3 ks bílé tresky"
Porovnal jsem s tímto: http://chefclub.cz/produkt/rybi-tekuty-fond/
a tímtok: https://www.susi.cz/vyrobek/shimaya-dashi-no-moto-...
No, Zdenda P. by z mého pokusnictví patrně radostně neřičel
Do Frionoru jsem chodila moc ráda na nákupy i na jídlo. Na polévku si pamatuju a potom mi odtamtud chutnaly rybí karbanátky s bylinkami - ty byly, myslím - celá krabička - za 15 korun - byly tam čtyři a moc dobré