Suroviny
Porce: 2-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 402 kJ / 2 008 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,56 g |
Tuky | 38,80 g |
Vláknina | 42,50 g |
Cholesterol | 269 mg |
Sodík | 1,21 g |
Sůl | 1,99 g |
Sacharidy | 320,93 g |
Postup přípravy
Mouku podle potřeby průběžně dosypáváme, aby vznikla hmota, z níž čajovou lžičkou odebíráme těsto a tvoříme z něj válečky. Krok 2: Ty obalíme ve strouhance a smažíme ve vyšší vrstvě oleje dozlatova.
Podáváme teplé i studené jako přílohu nebo samotné, jen tak na chuť.
Zveřejněno 7. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové smaženky s parmezánem a petrželkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3mQQ
Moje poznámka
Bramborové smaženky s parmezánem a petrželkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3mQQ
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 17 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno 19. 6. 2025 09:27
Slávky na asijský způsob
Přidáno 19. 6. 2025 09:00
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá buchta s povidly
Hubenoura před 1 hodinou
Brokolicovo-celerová polévka
TondaJ před 1 hodinou
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Kdyzjehlad před 5 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 12 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 13 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 13 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 14 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 15 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 16 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 18 hodinami
Tématické fráze:
recepty s parmezánem,
bramborové smaženky,
bramborova kase s parmazanem
Suroviny:
kaše bramborová,
parmazán,
sušená bazalka,
vejce,
mouka hladká,
sůl,
strouhanka,
olej
Komentáře (3)