Hummus z bílých fazolí, s hráškem a mátou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 693 kJ / 6 141 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 217,50 g |
Tuky | 251,06 g |
Vláknina | 266,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11,04 g |
Sůl | 27,64 g |
Sacharidy | 620,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hummus z bílých fazolí, s hráškem a mátou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v05M
Moje poznámka
Hummus z bílých fazolí, s hráškem a mátou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v05M
Nejnovější recepty
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 12 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 12 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 12 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 12 hodinami
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 16 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší špenát
mafinka888 před 4 minutami
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 7 minutami
Nivová omáčka
PetrM před 56 minutami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 1 hodinou
Dobrá frankfurtská polévka
Eva z HK před 1 hodinou
Krkovice na houbách s rýží
IvetaFrancova před 1 hodinou
Duhové Salko řezy
Severka1992 před 1 hodinou
Falešný "segedín" z cukety
Hakre před 1 hodinou
Grilovaná kuřecí prsa Toronto
Habina před 2 hodinami
Tématické fráze:
celerový hummus recept,
fazole s hráškem
Suroviny:
fazole bílé,
hrášek mražený,
tahini,
olej olivový,
sůl,
česnek,
máta čerstvá,
šťáva citronová,
římský kmín mletý,
voda,
zelenina
Komentáře (10)
https://www.devceuplotny.cz/foodblog/starobrno-pik...
Nemôžete sa tomu diviť, že sa pozastavujeme, viackrát sa tu objavili užívatelia, ktorí vykrádajú rôzne weby.
Tak isto je to zaujímavé u https://www.toprecepty.cz/recept/60082-velikonocni...
No, hummus to není...
...ale na rozdíl od různých celerových tataráků, či červenořepného carpaccia, to je chuťově podobné původní surovině, že