Hummus z bílých fazolí, s hráškem a mátou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 693 kJ / 6 141 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 217,50 g |
Tuky | 251,06 g |
Vláknina | 266,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11,04 g |
Sůl | 27,64 g |
Sacharidy | 620,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hummus z bílých fazolí, s hráškem a mátou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v05M
Moje poznámka
Hummus z bílých fazolí, s hráškem a mátou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v05M
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 4 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 8 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 11 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 13 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 3 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 5 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 5 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 5 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 5 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 6 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 8 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 10 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Alenulle před 10 hodinami
Tématické fráze:
celerový hummus recept,
fazole s hráškem
Suroviny:
fazole bílé,
hrášek mražený,
tahini,
olej olivový,
sůl,
česnek,
máta čerstvá,
šťáva citronová,
římský kmín mletý,
voda,
zelenina
Komentáře (10)
https://www.devceuplotny.cz/foodblog/starobrno-pik...
Nemôžete sa tomu diviť, že sa pozastavujeme, viackrát sa tu objavili užívatelia, ktorí vykrádajú rôzne weby.
Tak isto je to zaujímavé u https://www.toprecepty.cz/recept/60082-velikonocni...
No, hummus to není...
...ale na rozdíl od různých celerových tataráků, či červenořepného carpaccia, to je chuťově podobné původní surovině, že