Nadívaný vepřový bůček po staročesku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 342 kJ / 6 057 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 297,75 g |
Tuky | 496,85 g |
Vláknina | 9,65 g |
Cholesterol | 1,32 g |
Sodík | 4,17 g |
Sůl | 9,07 g |
Sacharidy | 93,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 3. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadívaný vepřový bůček po staročesku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VGl9
Moje poznámka
Nadívaný vepřový bůček po staročesku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VGl9
Nejnovější recepty
Čokoládové muffiny
Přidáno před 3 hodinami
Kinder mléčný řez se šlehačkou a kondenzovaným mlékem
Přidáno před 10 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Přidáno před 11 hodinami
Toast s vajíčkem a anglickou slaninou
Přidáno před 19 hodinami
Brokolicový chlebíček s cottagem
Přidáno před 21 hodinami
Linecké sušenky s čarodějnickým tématem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
Marceval před 2 hodinami
Jogurtová bábovka II
káťa před 2 hodinami
Čokoládový dort s červenou řepou
stefi.f47 před 2 hodinami
Buchta Fešák
káťa před 2 hodinami
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
stefi.f47 před 2 hodinami
Vepřové nudličky se žampiony v pikantní omáčce
Sassa před 2 hodinami
Míša řezy
kaja.tremlova před 3 hodinami
Housky na hamburger
panilek před 3 hodinami
Rebarborový koláč
mika277 před 3 hodinami
Hovězí tokáň na víně - oblíbené jídlo Václava Havla
Erika2202 před 3 hodinami
Tématické fráze:
bucek nadivany sekanou,
nádivky do vepřového bůčku,
pečený nadívaný bůček videorecept,
pečený bůček po po staročesku,
vepřový bůček příprava,
nádivka do vepřového bůčku,
nadivany bucek videorecept,
nadivany uzeny bucek,
nadívaný kančí bůček
Suroviny:
bůček vepřový,
rohlík,
sůl,
pepř,
kmín celý,
vejce,
maso uzené,
vývar uzený,
máslo,
petrželka
Komentáře (3)