Suroviny
Porce: 12ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 714 kJ / 1 605 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,19 g |
| Tuky | 105,62 g |
| Vláknina | 5,90 g |
| Cholesterol | 552 mg |
| Sodík | 168 mg |
| Sůl | 0,69 g |
| Sacharidy | 142,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezlepkové borůvkové mufiny s křupavou vločkovou drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q1Gr
Moje poznámka
Bezlepkové borůvkové mufiny s křupavou vločkovou drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q1Gr
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 11 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 17 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 17 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banana bread - banánový chlebíček
Fuxinnka před 22 minutami
Nebeský koláč
Janja před 11 hodinami
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 12 hodinami
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 12 hodinami
Pizza šneky
Kajkajak před 12 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 13 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 13 hodinami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 14 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 14 hodinami
Tématické fráze:
bezlepkové recepty,
bezlepková drobenka,
vločková drobenka,
bezlepkova.drobenka,
drobenka s vločkami,
bezlepkova posypka,
bezlepková žmolenka,
mufinky bezlepkové
Suroviny:
máslo,
cukr třtinový,
vejce,
prášek do pečiva,
borůvky,
vločky ovesné,
mouka rýžová,
máslo,
cukr třtinový,
skořice mletá
Komentáře (14)
Jinak jsem tady netušila, že ve slupkách rajčat je gluten. Naštěstí rajčatům dcera moc nedá.
Zelenina s glutenem? Tak to opravdu netuším.
Já znám ještě jiný trik - máslo nechat rozpustit v rendlíku, vychladnout, přidat sypké suroviny na drobenku a vidličkou promíchat, načechrat.....
Při zpracování v dlaních se mi zdá, že se vše na ruce patlá, takhle se toho nemusíme ani dotknout a drobenka je i pěkně načechraná. Zkuste, ulehčuji si práci, jak to jde