Suroviny
Porce: 12ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 714 kJ / 1 605 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,19 g |
| Tuky | 105,62 g |
| Vláknina | 5,90 g |
| Cholesterol | 552 mg |
| Sodík | 168 mg |
| Sůl | 0,69 g |
| Sacharidy | 142,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezlepkové borůvkové mufiny s křupavou vločkovou drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q1Gr
Moje poznámka
Bezlepkové borůvkové mufiny s křupavou vločkovou drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q1Gr
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 11 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 13 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 15 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 18 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 19 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 7 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 9 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 10 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 10 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 11 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 12 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 12 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 13 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 13 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 13 hodinami
Tématické fráze:
bezlepkové recepty,
bezlepková drobenka,
vločková drobenka,
bezlepkova.drobenka,
drobenka s vločkami,
bezlepkova posypka,
bezlepková žmolenka,
mufinky bezlepkové
Suroviny:
máslo,
cukr třtinový,
vejce,
prášek do pečiva,
borůvky,
vločky ovesné,
mouka rýžová,
máslo,
cukr třtinový,
skořice mletá
Komentáře (14)
Jinak jsem tady netušila, že ve slupkách rajčat je gluten. Naštěstí rajčatům dcera moc nedá.
Zelenina s glutenem? Tak to opravdu netuším.
Já znám ještě jiný trik - máslo nechat rozpustit v rendlíku, vychladnout, přidat sypké suroviny na drobenku a vidličkou promíchat, načechrat.....
Při zpracování v dlaních se mi zdá, že se vše na ruce patlá, takhle se toho nemusíme ani dotknout a drobenka je i pěkně načechraná. Zkuste, ulehčuji si práci, jak to jde