Suroviny
Porce: 4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 476 kJ / 353 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,36 g |
Tuky | 15,77 g |
Vláknina | 4,30 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 238 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 28,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Oloupu brambory a dám vařit. Přidám sušené hřiby, sůl, pepř, bobkový list a část krájeného kopru.
Krok 2: Až jsou brambory měkké, přiliji smetanu a vložím zbytek kopru. Provařím, dochutím octem a cukrem.
Zveřejněno 22. 11. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kulajda se sušenými hřiby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/94L4
Moje poznámka
Kulajda se sušenými hřiby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/94L4
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno 3. 8. 2025 10:37:11
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno 3. 8. 2025 09:04:01
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno 3. 8. 2025 08:18:12
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketový perník
Boxiska před 7 minutami
Cukeťák na plechu
Simona Maskova před 15 minutami
Bramboračka
Kajkajak před 37 minutami
Pizza ze sušeného droždí
Mlateli před 45 minutami
Cuketový koláč s ovocem
Debackey před 1 hodinou
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
DavidVolvo před 2 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
Dakota před 2 hodinami
Kotlíkový party guláš
alan.h před 3 hodinami
Borůvkový kynutý koláč
Jara24 před 3 hodinami
Hovězí guláš se sušenými houbami
radekfiala před 4 hodinami
Tématické fráze:
kulajda s hribama asmetanou,
kulajda se susenych hribu,
jak zahustit kulajdu,
kulajda s hribama,
smetanova polevka se sušenými hriby,
kulajda recept,
polevka hriby, brambory
Suroviny:
brambory,
vejce,
kopr,
smetana 33%,
sůl,
pepř,
bobkový list,
houba hřib,
ocet,
cukr
Komentáře (5)