Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 247 kJ / 1 015 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,55 g |
| Tuky | 105,50 g |
| Vláknina | 1,25 g |
| Cholesterol | 300 mg |
| Sodík | 91 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 9,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 12. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kulajda z nakládaných a čerstvých žampionů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qNok
Moje poznámka
Kulajda z nakládaných a čerstvých žampionů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qNok
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka s Lučinou (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 1 hodinou
Vývar z mletého masa
Přidáno před 2 hodinami
Dietní tvarohová pomazánka
Přidáno před 3 hodinami
Cukroví s pistáciovým krémem zdobené pistáciemi
Přidáno před 4 hodinami
Ricottové knedlíčky s jahodami podle Jana Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Dietní kuřecí prso s bramborovou kaší
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní čočková polévka se zeleninou
trdlo před 1 minutou
Dušené srbské rizoto s mletým masem
Lucinka_pucinka před 36 minutami
Nejlepší marokánky
marketa.volsicka před 38 minutami
Sněhové pusinky/kokosky, které se mi vždy povedly
Davidook21 před 39 minutami
Kuřecí přírodní plátek
vitekdolivka před 50 minutami
Fofr broskvový koláč
Martula před 1 hodinou
Domácí langoše
Jan Nemec před 1 hodinou
Plněné ořechy
Jan Nemec před 1 hodinou
Nadýchaný císařský trhanec - Kaiserschmarren
Modemo před 3 hodinami
Tématické fráze:
kulajda z nakladaneho kopru,
kulajda
Suroviny:
olej,
kmín mletý,
pepř,
bobkový list,
koření nové koření,
žampióny,
šlehačka,
koření,
mouka hladká
Komentáře (22)
Holky moderátorský dělaly co mohly - v adventním čase fakt prima povyražení
Tutez fotografii jste ale pridala behem souteze i zde https://www.toprecepty.cz/recept/23125-babiccina-r...
Opet jine suroviny a postup zcela odlisny, ze