Postup přípravy
Krok 1: Smetanu, džus a Jahody v poměru asi 1:1:1 nalijeme do hrnce a necháme přijít k varu, okamžitě stáhneme z plotny.
Podáváme horké v chladných zimních večerech.
Podáváme horké v chladných zimních večerech.
Zveřejněno 22. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mléčný jahodový svařák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M1OA
Moje poznámka
Mléčný jahodový svařák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M1OA
Nejnovější recepty
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 4 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 4 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 14 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno 2. 9. 2025 21:12:57
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 2. 9. 2025 20:17:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 4 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 7 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 7 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 8 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 9 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 10 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 10 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 13 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 13 hodinami
Tématické fráze:
nejlepší svařák,
vánoční svařák recept,
hrnec na svarak,
jahodovy jelzin,
domácí svařák,
nejlepsi recept na svařak,
husté jahody stock,
nejlepší svařák recept,
babske piti,
nápoje online,
jelcin jahodový,
jelzin recept,
jak uvarit svrak,
stock jahoda,
domaci vanocni svarak,
jelzin recepty,
domácí jahodový jelzin,
piti z jahod recept,
recept z jahodoveho dzusu horky,
pěkně hustý jahody stock
Suroviny:
džus jahodový,
smetana ke šlehání,
dřeň jahodová,
koření hřebíček,
skořice
Komentáře (8)