Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 240 kJ / 1 014 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,25 g |
Tuky | 82,10 g |
Vláknina | 3,20 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,80 g |
Postup přípravy
Hotovou rybu vyndáme z pekáčku, odstraníme páteř a upravíme na porce. Udržujeme je v teple. Krok 3: Šťávu z pekáčku přecedíme do malého kastrolku a do horké zašleháme zbylé, hodně vychlazené máslo. Do vzniklé omáčky vmícháme jemně krájené lístky petržele.
Na talíř rozdělíme cuketu, porce candáta a doplníme máslovo - petrželovou omáčkou. Ihned podáváme.
Jako přílohu jsem zvolila vařené brambory.
Zveřejněno 25. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Candát na víně s grilovanou cuketou a máslovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L4zr
Moje poznámka
Candát na víně s grilovanou cuketou a máslovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L4zr
Nejnovější recepty
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 8 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 9 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno 20. 8. 2025 04:40:10
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno 19. 8. 2025 22:56:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 55 minutami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 2 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 2 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 2 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 2 hodinami
Cuketové placičky s ovesnými vločkami
Globus před 3 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
humlovatereza před 3 hodinami
Sladkokyselá čínská kuřecí polévka
MarcelaPa před 4 hodinami
Tématické fráze:
candát recept
Suroviny:
candát,
cuketa,
tokajské,
citron,
máslo,
sůl,
olej,
pepř citronový,
petržel
Komentáře (4)