Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 435 kJ / 1 060 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,58 g |
Tuky | 55,33 g |
Vláknina | 5,10 g |
Cholesterol | 417 mg |
Sodík | 315 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 16,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Plec nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme ze všech stran. Maso vyndáme a na zbytku osmažíme cibuli, přidáme protlak, česnek a trochu vody.
Krok 2: Přivedeme k varu, vrátíme maso a vložíme ho do trouby. Pečeme na 200 °C, dokud není měkké. Poté ho vyndáme. Šťávu zaprášíme moukou, rozmícháme a vložíme maso zpět.
Zveřejněno 4. 2. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřoví vrabci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/84rg
Moje poznámka
Vepřoví vrabci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/84rg
Nejnovější recepty
Pečený česnek uchovávaný v oleji
Přidáno před 1 hodinou
Krevety na víně, česneku a s rajčátky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové nudličky s cibulí v alobalovém balíčku v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 14 hodinami
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 20 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 21 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kedlubnová polévka s mrkví a novými brambory
Subrt173 před 43 minutami
Rajčatové lasagne s cuketou a ořechy (raw)
KrisZaezemi před 2 hodinami
Indické placky naan z pánve (bez droždí)
stepankov.s před 11 hodinami
Sirup z lipového květu
Jana2017 před 14 hodinami
Pečený vepřový bůček na cibuli
Tomasfaix před 14 hodinami
Pečené vepřové koleno
Eviip před 14 hodinami
Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Sahula před 15 hodinami
Vepřová tyrolská játra
Sahula před 15 hodinami
Buchta "Orgasmus"
Lokomotiva před 16 hodinami
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 17 hodinami
Tématické fráze:
vepřoví brabci,
recepty vrabec
Suroviny:
plec vepřová,
sádlo,
cibule,
protlak rajčatový,
mouka hladká,
česnek,
sůl,
pepř,
kmín celý
Komentáře (12)
Aha..., asi mají recht
***
"Šťávu zaprášíme moukou, rozmícháme..."
Např. Zelí po česku" taky zaprašuji
Tady je spolehlivější použití zátřepky (jako na Zelí po moravsku)
Eja57:
No, jestli z fotečky (při neznámém poměru obou složek) ráčejí seznat zda provařeno či nikolivěk, pak smekám