Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 052 kJ / 490 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,22 g |
| Tuky | 1,52 g |
| Vláknina | 25,73 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,66 g |
| Sůl | 4,10 g |
| Sacharidy | 88,08 g |
Postup přípravy
Krok 1: Umytou kapustu rozřízneme na čtvrtiny. Vyřízneme košťál a kapustové listy nařežeme na proužky. Kapustu spaříme vroucí vodou.
Krok 2: Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Pokud použijeme čerstvou kořenovou zeleninu, také ji očistíme a nakrájíme na kostičky. Zeleninu dáme do hrnce, zalijeme vodou a vaříme na mírném stupni, až je kapusta měkká na skus. Přidáme sterilovaný hrášek, dochutíme pepřem a solí.
Zveřejněno 11. 3. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka s kapustou a hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R9pz
Moje poznámka
Polévka s kapustou a hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R9pz
Nejnovější recepty
Zeleninový kuskus s kuřecími medailonky
Přidáno před 9 hodinami
Svatomartinské rohlíčky s ořechy podle Kamily Nývltové
Přidáno před 12 hodinami
Polévka z řapíkatého celeru
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí medailonky se slaninou, rajčaty a mozzarellou
Přidáno před 13 hodinami
Bramborák plněný masovou směsí s čedarem
Přidáno před 18 hodinami
Gulášek z hlívy ústřičné
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťky na paprice - maďarský pacalpörkölt
magdalenka před 7 hodinami
Dršťky na paprice
magdalenka před 7 hodinami
Okurkový salát
magdalenka před 7 hodinami
Domácí nudle a flíčky
magdalenka před 7 hodinami
Česnečka se sýrem
magdalenka před 7 hodinami
Červená řepa v těstíčku
Endy2011 před 7 hodinami
Fazolová polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Tataráček
magdalenka před 7 hodinami
Beskydský bigos
magdalenka před 7 hodinami
Rychlé nudlové těsto
magdalenka před 7 hodinami
Tématické fráze:
kapustová polévka,
polévka s kapustou
Suroviny:
kapusta,
brambory,
zelenina kořenová,
hrášek sterilovaný,
sůl,
pepř
Komentáře (1)