Postup přípravy
Krok 1: Smetanu, džus a Jahody v poměru asi 1:1:1 nalijeme do hrnce a necháme přijít k varu, okamžitě stáhneme z plotny.
Podáváme horké v chladných zimních večerech.
Podáváme horké v chladných zimních večerech.
Zveřejněno 22. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mléčný jahodový svařák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M1OA
Moje poznámka
Mléčný jahodový svařák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M1OA
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 4 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 5 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 5 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 5 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 6 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 7 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 9 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 11 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 11 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 11 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 11 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 12 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 13 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 13 hodinami
Tématické fráze:
nejlepší svařák,
vánoční svařák recept,
hrnec na svarak,
jahodovy jelzin,
domácí svařák,
nejlepsi recept na svařak,
husté jahody stock,
nejlepší svařák recept,
babske piti,
nápoje online,
jelcin jahodový,
jelzin recept,
jak uvarit svrak,
stock jahoda,
domaci vanocni svarak,
jelzin recepty,
domácí jahodový jelzin,
piti z jahod recept,
recept z jahodoveho dzusu horky,
pěkně hustý jahody stock
Suroviny:
džus jahodový,
smetana ke šlehání,
dřeň jahodová,
koření hřebíček,
skořice
Komentáře (8)