Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 333 kJ / 558 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,85 g |
Tuky | 19,95 g |
Vláknina | 12,06 g |
Cholesterol | 25 mg |
Sodík | 158 mg |
Sůl | 0,29 g |
Sacharidy | 59,63 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do sklenice nasypeme ovesné vločky, chia semínka, případně cukr, kakao či skořici. Zalijeme mlékem, přidáme jogurt a arašídové máslo. Sklenici zavíčkujeme a protřepeme.
Krok 2: Sklenici znovu otevřeme a přidáme ovoce. Já použila mango.
Krok 3: Sklenici opět zavřeme a necháme do rána uležet v lednici. Ráno promícháme lžící a skvělá snídaně je na stole.
Zveřejněno 18. 2. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zdravá snídaně do skleničky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Xjn
Moje poznámka
Zdravá snídaně do skleničky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Xjn
Nejnovější recepty
Panenka v kopru
Přidáno před 54 minutami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno 15. 6. 2025 17:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 42 minutami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 1 hodinou
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 1 hodinou
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 2 hodinami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 3 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 5 hodinami
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 5 hodinami
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 8 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 10 hodinami
Suroviny:
vločky ovesné,
semínka chia,
mléko,
jogurt bílý,
máslo arašídové,
ovoce,
cukr
Komentáře (4)