Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 266 kJ / 64 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,45 g |
| Tuky | 0,63 g |
| Vláknina | 5,04 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 13 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 2,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Staré těsto – old dough – pâte fermentée
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lNog
Moje poznámka
Staré těsto – old dough – pâte fermentée
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lNog
Nejnovější recepty
Staročeský kuba
Přidáno před 2 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 3 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 8 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Medové kuličky
Přidáno 17. 12. 2025 12:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 1 hodinou
Kokosovo-pomerančové crinkles sušenky
veronika_straka před 1 hodinou
Těsto na pizzu
Filomenka před 1 hodinou
Šunkofleky
veronika_straka před 2 hodinami
Skořicové rohlíčky
Noumik před 2 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 3 hodinami
Bílkový chlebíček
Jajav před 4 hodinami
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 5 hodinami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 6 hodinami
Jemné kokosové cukroví
Verunkavh před 6 hodinami
Tématické fráze:
staré těsto,
recepty ze starého těsta,
staré těsto recept,
recept na staré těsto,
dalamanky ze stareho kynutého těsta,
peceni ze stareho testa,
recept staré těsto,
jak udělat staré těsto,
chleb ze stareho testa,
staré recepty,
kynuté těsto s se starým chlebem,
jak na staré těsto,
preferment staré cesto,
stré těsto,
staré obycejné recepty,
kynuté těsto podle starého receptu,
jak vytvarovat rohlíčky z listového těsta,
top chleb s e stare testo
Suroviny:
mouka,
voda,
droždí čerstvé,
sůl,
Komentáře (8)
Pozn. ja staré cesto pridávam na začiatku miesenia cesta ...nemám dojem, že by som tým niečo pokazila, výsledok je vždy dobrý.
Knedle kysli nádherne.