Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 608 kJ / 145 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,38 g |
| Tuky | 0,77 g |
| Vláknina | 22,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 31 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 15,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejprve připravíme kuskus podle návodu. Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na malém množství oleje, přidáme drobně pokrájené nebo umleté tmavé kloboučky hub a dusíme. Osolíme a nakonec ochutíme pepřem a troškou citr. šťávy.
Krok 2: Přidáme hotový kuskus, promícháme a sundáme z ohně. Servírujeme na talířcích nebo pro slavnostnější servírování plníme do košíčků z listového těsta, Zdobíme proužkem z červené papriky a kudrnkou. Podáváme jako svačinu, večeři nebo jako předkrm.
Zveřejněno 20. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kaviár z hub s kuskusem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g33j
Moje poznámka
Kaviár z hub s kuskusem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g33j
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 10 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 17 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Okoun mořský na sumahu
Kajkajak před 1 hodinou
Domácí piškoty
Marjet před 3 hodinami
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 4 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 6 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 6 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 6 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 6 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 6 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 7 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 7 hodinami
Suroviny:
kuskus,
voda,
cibule,
olej,
houby,
pepř,
Komentáře (6)