Krkonošská libečková česnečka - opiška
Tato jednoduchá polévka pochází z Krkonoš - odtud i její název, vopich je v podkrkonošském nářečí libeček. Polévka skvěle chutná i voní po česneku a libečku a podává se s křupavým osmaženým chlebem.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 642 kJ / 631 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,60 g |
Tuky | 17,02 g |
Vláknina | 43,70 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 3,28 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 91,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkonošská libečková česnečka - opiška
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kqMx
Moje poznámka
Krkonošská libečková česnečka - opiška
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kqMx
Nejnovější recepty
Hrušková marmeláda
Přidáno před 4 hodinami
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 16 hodinami
Tvarohový koláč s ovocem podle Kristíny Nemčkové
Přidáno 17. 8. 2025 17:11:35
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno 17. 8. 2025 15:31:28
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno 17. 8. 2025 15:22:10
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílkový chlebíček
rybarka007 před 15 minutami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 34 minutami
Rajská omáčka
Jirka6363 před 47 minutami
Drobenka na koláč
david.kroupa před 1 hodinou
Broskvové čatní
RadkaR před 3 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
demska26 před 3 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Zdena.t před 4 hodinami
Falešný španělský ptáček
Kattyy před 5 hodinami
Suroviny:
voda,
kopřivy,
libeček,
sádlo,
česnek,
sůl,
chléb
Komentáře (16)