Bramborový salát se šruchou II
V naší kuchyni a především lidovém léčitelství byla šrucha velice oblíbená. Nyní je nejvíce používaná do salátů, jak zeleninových, tak i bramborových. Šrucha salát osvěží a dodá mu také omega-3 mastné kyseliny.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 128 kJ / 1 226 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,64 g |
Tuky | 65,41 g |
Vláknina | 39,50 g |
Cholesterol | 596 mg |
Sodík | 1,21 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 103,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový salát se šruchou II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N3KL
Moje poznámka
Bramborový salát se šruchou II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N3KL
Nejnovější recepty
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 5 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 27 minutami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 54 minutami
Utopenci alá pan Kaplan
helka před 1 hodinou
Jogurtová buchta s třešněmi
novakovajanna před 2 hodinami
Krupičková polévka
taleonka10 před 2 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
KatkaZu před 3 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
TondaJ před 4 hodinami
Šťáva z květů černého bezu 2
Jindriskas před 4 hodinami
Bezé ořechová roláda se šlehačkou
Jandulka13 před 4 hodinami
Gnocchi s cuketou
veronika_straka před 5 hodinami
Suroviny:
brambory,
karotka,
celer,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
šrucha zelná,
okurky sterilované,
vejce,
majonéza
Komentáře (3)
Vím, že je to v velice prospěšná zelenina se spoustou vitamínů, ale překvapilo mně, že má tak vysoký obsah omega-3 mastných kyselin, prý nejvíce v celého rostlinné říši!