Suroviny
Porce: 6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 093 kJ / 3 607 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 159,44 g |
Tuky | 156,09 g |
Vláknina | 39,45 g |
Cholesterol | 315 mg |
Sodík | 1,65 g |
Sůl | 3,55 g |
Sacharidy | 375,36 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji osmahneme najemno nakrájenou cibuli. Jakmile zesklovatí, přidáme najemno nasekaný česnek a rajčata. Ještě trochu osmahneme, poté přidáme maso. Přidáme papriku, sůl, pepř, 1 lžíci bazalky, 1 lžíci oregana a 1 lžíci koření na maso. Řádně opečeme.
Krok 2: Maso zalijeme protlakem, přidáme mléko, zbylé koření a bujon. Dle sebe dochutíme, 10 minut povaříme a nakonec přidáme cukr.
Zveřejněno 1. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchá boloňská omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K3l8
Moje poznámka
Jednoduchá boloňská omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K3l8
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 7 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 13 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 16 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 17 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 5 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 7 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 7 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 9 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 10 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 10 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 10 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 10 hodinami
Suroviny:
maso mleté,
protlak rajčatový,
cibule,
rajče,
olej,
česnek,
koření na mleté maso,
koření oregáno,
bazalka čerstvá,
bujón hovězí,
paprika sušená sladká,
mléko,
cukr,
pepř,
těstoviny,
sýr nastrouhaný
Komentáře (2)